sila tolong aku!

Monday, October 12, 2009

hai semua!


aku malas gile nk hapdet blog sejak balik ke IPBA ni!

hum...ape yg menariks??

  • mgu lps aku g satyam....buat social visit....hahhaha....lepak la kejap dgn shy n reen!!.....lame tak jumpe shy!hehehe.....borak2....n terus dpt jemputan walimah dr shy! Congrats shy!!kalu takde aral....aku pasti ke rumah mu....
  • arini aku MC tak g maktab coz aku sgt letih.....smlm kan kenduri adik aku....penat wooo!jd org penting la katekan....gambo tak dpt nk di upload di sini...aku tak ingt la mane aku letak kamera aku yg cun tuh!
  • td kak ita (my KPLI classmate) kol...suh jd emcee utk event kat maktab esok!.................wooooooo! harus la kan nk kene pakai cntek2 ke??
  • ni tgh tgk tv! roda impian.........huh!takde cerita lain yg best!
  • aku tak dpt dtg open house umah dijah ari sabtu aritu.....dia buat makan2...aku kan kat kg....so tak leh la melepak dgn dak2 madid yg hot! (hot ker????sila muntah....tp aku HOT ok.....)
  • konon nk buat asgmnt yg nk kene hntr esok..tp....layan tenet la pulaks...
  • mlm ni nk g kelas tuisyen personel....kat putrajaya je...ade cikgu kat sek practikal request ngaja anak dia before exam final...........lumayan!
  • mgu ni noni n member2 kict plan nk wat open house kat umah ktorg...menu2 ari tu mmg best!mesti dtg ok!aku sponsor air jerk! tak mampu nk masak yg mahal2 ...hihihihihi
  • hah! ape lagik??mgu ni reen dh nk berangkat ke s'gpore!!bestnye nk g sane.....nti aku nk request hadiah kawen mahal dr ko tau!hahahhaha
sekian sj dr aku.......

nk jenguk FB puler........

6 comments:

nusk said...

hot??? sile lah....sile apa?? munntahhh!! kakakaakaa..
tapi sejak dua mnjak ni ko mmg mkin hot la beh..huhu

realisticjunky said...

beh, sorry xgi kenduri adik ko. xde rezeki nak pg. so ko dah ader lar skit bayangan ek kenduri ko nanti camner ;p

mr.fadzil said...

Minggu lepas En Baha ade called tanya khabar Pak Cik.. sempatle berborak sikit.... Skg ni Pak Cik dah ok. Selamat hari raye... Bila pulak bak makan nasi minyak.. tunggu nono pun ebtah bila2..

me and only me said...

ahaks..abah tunggu nono kan?? bkn noni..fuh..selamatttt..haha

wa said...

beh, betui ke aku dengo ko punye majlis bulan 3 thn depan?? bestnye! Beh, seronok jd cikgu.. bahagia je bunyi.. aku mmg tak bahagia keje kt company ni..wuwuwu

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女