Congrats to Ana n Jat!

Tuesday, September 1, 2009

Salam...

Tahniah to my dear frens....ana n aizat!

Ni gmba dorg mase muda-muda dolu....dolu berdua je...!

skang dh tambah lg 1 !!!!...cute bangat!

Inilah wajah ceria seorg perempuan yg telah bergelar "mami"....jarum!hihihi


Congrats to ana n jat....pada hari ini si mama telah selamat melahirkan baby girl jugak kat sjmc....

anak fahem, mrs filly and korg bole la jadi geng gaduh k...hihihihi...(nti belaja rajin2 tau!...anta kat sekolah teacher Fa k...sure bijak mcm aku jugak!)

hum....aku n noni gerak dr rumah kul 3 ptg td after aku balik sek...yg si noni itu telah ponteng keje dgn keluar awal...noni...noni...ni nk jumpe baby girl yg sorg ni la....

ape2 pun..tahniah to ana n jat!

so....enjoy the pic....baby korg mmg comel!!



ni tgh berlatih jd ibu mithali la neh....cepat2 la kawin cik noni oi..

huhu...tak lame dh tu kot....erk!

baby ni td doctor bawa g bilik nursery coz nk wat check up...lame pla la doctor
tu curik baby ni...hhuhuh...aku n noni tgu di bilik ana ni dgn perasaan tidak sabar....nk dukung punye pasal!

tunggu...punye tunggu....huh!kul 6.30 baru la dpt merase pegang kakak ni....
lps tu ktorg terus balik...tak sempat nk beli ape2 tuk berbuka...



at last jumpe mcD kat LDP before tol litrak tuh...huh...alhamdulillah.....itulah rezki aku dn noni hari ini....sekian...

5 comments:

p a n y said...

har har beby itu mmg cumilll

raficyber said...

ooo. xajak aku. ni yg nk merajuk ni. mentang2 aku duduk jauh dr korang. sapalah aku kan?? :-(

sakuramankai said...

alhamdulillah...selamat semuanya!

sakuramankai said...

baby girl...baby tu ikut muka husband dia la...

-fa- said...

to pani - ko dh tgk ke belum??

rafi - aku terus g after balik sek..sory arr rafi...

to faeza - alhamdulillah...ko dh g lawat ke??