Kejohanan Olahraga Tahunan

Sunday, April 19, 2009

Sukan...sukan....sukan......

dh mls nk involve dlm sukan2 neh....hihihhi...mmg mcm kat sekolah...ini la yg akan di lalui kelak...pengalaman utk organize sukan tahunan amat lah di perlukan...so masa inilah aku manfaatkan utk kutip pengalaman....

aku involve dlm perbarisan unit beruniform..Pandu Puteri....



bergaya dgn bj masing2: amy-kak eja-fa-kak nurul

setiap ahli perlu menghias khemah masing2...ade hadiah utk juara.

Cheerleading---->>Kuning, Biru, hijau, merah.

No 2

Winner Cheerleading KOT 2009!!! Rumaaahhhh Biruuuuuuuuu


"Haka dance".....betul ke? dorg ni asalnye quit utk bertanding....ganti dgn tarian yg suci neh...

scary!!


No 3

Ni la result utk sukan aritu.......hum...takde rezki umah biru nk menang....

Ipoh mali

Saturday, April 18, 2009

Mgu neh aku balik Ipoh...jumpe family...

* actually ade hal yg penting aku nk uruskan.....alhamdulillah...semuanya berjalan lancar.

Jumaat smlm maktab aku cuti coz cuti umum sukan tahunan.....tu yg gerak balik ipoh tuh...tp keje sek tetap tidak dilupakan....huhuhuhu....

adik2 aku plak tgh hepi je melayan internet dgn celcom broadband aku......laju gak acces kat umah neh nk compare speed kat hostel aku...mmg hampeh...bole menangis dibuatnye!!



p/s: korg watpe weekend ni?kalu korg free...bole tak tolong aku wat keje sekolah??

Kesibukan yg sgt melampau!

Wednesday, April 15, 2009

Dimulakan dgn Bismillah....

Arini aku smpi lewat ke kelas.....kerana????AKU BGN LEWAT!!!!!!!!!hihihihhi...sukati je kan...
tp xpe....lecturer aku tu ok...so, msuk2 kelas.....aku kene duk kat depan...

wah!bukan kene denda tau!tp aku kene observe kwn2 dlm kelas yg sdg ade aktiviti...aku kan tercicir....huhuu....malu je dtg lmbat!



mlm td aku telah mendera Cik Reebellee utk menjahit lencana kat uniform Pandu Puteri coz aku ade Majlis Perlantikan Kepanduan kul 10 pg....tq to Reen! sorry la menyebabkan ko tido lmbt...

Ape yg aku bizinye skang????huhuhuu...noni, sila terangkan bagaimana kesibukan yg aku sdg alami skang......(hum, kalu balik umah noni....aku bz dgn tgk tv!huh)heheehehhe...umah noni selalu jd tempat persinggahan aku kalu aku stay up utk wat asgmnt!!!

Jadual skang:

- KKBI (Kerja kursus berasakan Ilmu) --------> ENGLISH, ILMU PENDIDIKAN, MATEMATIK, uweeekkkk!! tak tersenarai dibuatnye....

to noni --> sila jgn tido awal kalu aku dtg buat asgmnt kat umah ko...ko kene temankan aku stay up tau!

- KOT (kejohanan olahraga tahunan)....aku dlm umah BIRU...dr sekolah lg aku mmg umh BIRU...korg umah ape dulu????umah BIRU selalu kalah kat sek dulu...huhuhuh....adakah nasib yg same berulang di sini??no...no...no....aku akan membela maruah umah BIRU utk tahun neh (padahal aku lari 100m last sekali...kah kah kah)

Utk KOT neh....aku take part in Senam Aerobikn perbarisan Pandu Puteri.....



to imah, jiyah, ain , o-oi, mar---->> kome tak ngajak aku pun g kuale!




p/s: masa dan tenaga sgt2 lah di titik beratkan kpd mereka2 yg bergelar "pendidik".

Cinta ini...by Siti Nurhaliza

Sunday, April 5, 2009

video


BETAPA ENGKAU MENYINTAI
AGUNGKAN AKU BAGAI SEORANG PUTERI
SELALU KAU PUJA DIRIKU INI
MELAYANG AKU TAK MEMIJAK BUMI

NAMUN TERKADANG KU RASAKAN
APAKAH SIKAPMU TAK BERLEBIHAN
AKU WANITA TAK SEMPURNA
BUKAN SEKILAUNYA BATU PERMATA

MARILAH BERSAMA JALANI CINTA KITA APA ADANYA
SALING MENGERTI DAN SUDI MENERIMA
KITA MANUSIA BIASA
MARILAH MENJAGA KESUCIAN CINTA RAHMAT YANG KUASA
SALING BERPADU HATI UNTUK BERDUA
DALAM DAKAPAN MESRA

NIKMATI SUKA BERBAGI DUKA
SEIRING DENGANMU AKU BAHAGIA
GENGGAM JEMARI DAN BERJANJI
SETIA SELAMANYA SAMPAI AKHIR NANTI