Picnic

Thursday, December 11, 2008

Hai semua!

arini berebut nk ngadap laptop n pc dgn adik2 aku yg bajet cumeeellll itu..! haih!sengal

xpela kan...sbg kakak yg mithali..aku pun mengalah la...(tipu je...padahal aku yg guna lebih lame dr dorg...kah kah kah..malang la dorg dpt kakak mcm aku neh)...tp sebenarnye aku amatla baeeekk hati taw!

arini g picnic kat Ulu Chepor kat Chemor Ipoh lol!...kat ipoh ade air terjun taw!g picnic dgn family mak itam plus adik2 aku...akram,fasiha n ana kecik...family dia dtg visit kami arini...so aku siap2 msk dgn mak aku..then bwk nasi n lauk2 tu g mkn kat sane...what can i say???best!!even tak mandi pun...aku menikmati mkn nasi kat situ ...ala..tepi sg kan....mestila best!


Nota kaki - nk upload gamba dorg mandi manda....tp slow plak tenet...len kali la kalu rajin.
*********************************************************************************

Aku suka dgr lagu ni kat HotFM...so layan jela ekkk....

aku siap bagi video yg ade muzik n lirik skali...dlm istilah lain...jamak qasar!

video


akhir kata.....dh ngntuk ni...jom tido!



6 comments:

wana said...

hai reha...
akak ni buta IT ckit,ni pun eimah yg ajo he..he...takut nk nulis rasa cam x de org nk baca rupanya ada ye..mekasih la..ok..ok..t kita sesama follow ekk...

Call me -fa- said...

hihihihi...

welcome to the bloger club!

eppygurl said...

hahaha ade kah ini kak reha????

Call me -fa- said...

to eppygurl - uik!pony kah??mmg ku kenal...hihihi

fatinhakimah said...

beha!! suke la lagu tu ;)
"tonignht will b the night i fall 4 u..."

Call me -fa- said...

to fatin - i loike alsooooo!