Bunkface :: Situasi

Thursday, November 6, 2008

Hai all....ari yg sepi di opis.....

arini duk opis aku lyn lagu neh...ni lagu baru yg aku dgr kat HOT.FM...
1st time denga lagu ni mase g airpot dgn 'puan rindu'....lagu simple aje...mase tu tak tau lagu sape..

tetiba plak td lisa duk nyanyi lagu ni...eh!mcm penah dgar aje...aku pun terus cari lagu ni kat dlm list HOTFM Tiga Puluh...ingtkan "one bug short" yg nyanyi..rupenye ade band baru...

BUNKFACE



band indie yg baru....dorg byk nyanyi lagu ong puteh...ni je satu lagu Malay yg ade dlm album baru dorg..

video

maafla...video klip dia blank aje....maybe tak shoooting lg kot

SITUASI…

Diskriminasi menjatuhkan aku
Reputasi kini menjadi bisu
dan aku , ku layu
disitu

Mengharapkan sesuatu yang baru
itulah impian aku

C/O
Dan bila kau menghilang
Musnah la, musnah impian
tuk menggapai bintang
terangi hidup ku
Ku mahu kau tahu
engkaulah, destinasiku
dalam ingatanku .. oh oh oh…

Kerana diri ini tak daya lagi
menempuh hidup yang ku temui
dan aku , ku tunggu .. oh oh oh
disitu

Mengharapkan sesuatu yang baru
itulah impian aku

C/O dan C/O lagi… =)

7 comments:

Anonymous said...

kalo record suare aku pastu tepek kat sini lagi sedap.

yang benar,
anonimus

-reha- said...

To en.ano:: send la kat aku suare recording ko tuh...aku bole je tepek kat sini...tak cas ape2 pung...hik hik hik

ReeBeLLe said...

ooo..band baru ya buk.. ku pikirkan wanbakshot.. huhuhuuh ape2 pon.. jom kite layaannn...zaaasss!!

-reha- said...

hahhahhaa....

kan salah ko teka aritu!

layannnnn ookkk

nhusna said...

hmm..best gak lagu ni

agHoo said...

xbest!!haha

-reha- said...

To oni:: sekali sekala lyn lagu keras2 neh...

To arif:: hei u!!sukati je kate tak best ekkkk...