My A.B.M

Wednesday, July 1, 2009

It shows 2.30a.m right now...

i'm still sitting in front of my laptop...






doing what????----------------------->>update blog lah!


no la!!!
I just completed this!!!!!!!!!!!!


my ABM (Alat bantu mengajar) for tomorrow's class...


what topic??


"Habitual Action"

ada la nyanyi2 skit for the set induction....





p/s: ade sesape nk tolong aku wat next a.b.m?????

11 comments:

nasaoji said...

kuikuikui..

wehh..ajo la aku omputih nih...

ko tak okntek aku pun noh dah duk kat cni..

lupe kawn tul!..

saizulhafiz said...

perh ko mmg power la reha....

eimah said...

nk aku tolong pe???hahahaha aku tlg bg idea may be ble

wana said...

comel gak A.B.M ni ye..ala dik camni pun dah ok!

Anonymous said...

peh... berbaloi kah anda meenghabiskan masa 4 jam untuk menyiapkan ABM itu semata mata untuk mengajar stengah jam.... tu pun takkan stengah jam anda menghabiskan masa mengajar dengan itu sahaja...

Anonymous said...

set induction paling lame pun 5 minit jer... perh... samapi 2 3 pagi tak tido nak wat set induction.... memang respect la wei... besok gi sekolah make up lebih ckit... takut mata lebam.... pssttt nazir nak datang observe ker...

-fa- said...

to odah - aku balik koje tak same dgn ko la odd....aku balik awei...kdg2 lewat..tp serius ckp, bz la wkt praktikal ni....kdg2 ade keje len yg cikgu len mintk tlg ktorg wat...aku tak lupe kwn....esp ko yg dekat dgn sek aku kan...cuma mase tak megizinkan...dekat di hati...

to apit- ade org len yg lagi power

to imah- bole gak...nti aku tanye ko tau!;-)

to kak wa- ni mmg simple aje...and then tak reti nk wat yg canggih2 punye...hehe

to anoy 1- sorry,may i know who is this? fyi, my lesson on that day was 60 min.besides,i did not spent 4 hours to complete my ABM...i did another things in the same time.by the way...tq for your comment.

to anoy 2- same person kah??this ABM was not for the set induction only ok...it's for the whole lesson.i started a bit late on that night..sbb tu la abes lmbat..hum...make up??tak perlu kot...wuduk lbh baik...

Anonymous said...

oooo praktikal kah... memang patut org buat praktikal bekerja keras... lesson plan pun sampai 2 ke 3 pages... hua hua hua... tapi ABM yang dibuat tu simpanlah elok2 la... biar next time ble guna... berbaloi dengan mase yang dihabiskan.... biar bleh guna utk long term... sayang cantik ABM tu..... org pompuan memang rajin wat ABM. BUKU lesson plan pun musti hias kaw kaw punyer... ayat manis skit lecturer tu soh bagi marh yang high high.... guidance teacher tu pun kene kamcing ngan dier...

pestisid said...

next guna lagu michael jackson memandang arwah MJ tgh glemer minggu ni.

pestisid said...

earth song. try check lagu tu. best dan bermoral.

Anonymous said...

valium online valium dosage vasectomy - valium pregnancy