My week-end!

Monday, June 22, 2009

Ari rabu n khamis aku teman Juliana Banos stay kat P&B Darby Hotel kat area klcc...

Juliana ni classmate=coursemate=jiran bilik mate aku mse kat uia(sape kenal sila angkat tangan!)

wah!gile best.....ju dh la dtg sorg...(len kali dtg inform awal2....bole aku teman ko...hehhehe)
2 hari aku stay....2 hari aku dpt breakfast kat hotel! TQ Ju....jasamu di kenang


after Ju g training kat PJ...aku plak g sauna kat hotel tu...free beb! (nk kene tunjuk ke gambo g sauna???tak pyh!)...fresh gile after menjirus diri aku di bwh air shower after ber'sauna'........


view hotel kat blakang Tabung hj
fa - Ju
ruang tamu hotel tempat aku lepak tgk tv sorg2 semasa ketiadaan Ju (astro mesti la ade kan!)


************************************************************************************

TAHNIAH TO FILZAH & SHARIZAN

Hari ahad smlm....aku n kwn2 g visit filzah yg baru deliver baby girl...(comel sgt)
....gile lame tak kuar ramai2...
dn hari tu juga aku berjaya berpuasa ganti....

huda-afni-imah-filly n baby-oni-ana-fa

muka ceria gile! "she's gonna call me -mummy- soon" ...amboi! mat salleh abeh!
ktorg kasik hadiah hamper utk baby itu....(set botol susu!smg mbesar sbg JUARA ok!)

baby ni takde nama lagi....so sesape yg berminat nk calonkan...bole la...
however...it must begin with letter "S"....(coz her daddy's name begin with "S" also maaa)

tgu yg dlm perut ni kuar...lg 2 bulan....firasat aku kuat mengatakan baby ko akn comel mcm aku!wakakaka

sempat lagi...esp noni!
yg paling best! after that ktorg g berbuka kat Malinja.....

aku suka mkn kat sini....ngn kwn MADID pun aku ajak dtg sini juge...

aku takkan lpskan peluang mkn dua2 nasi lemak ayam n kuew teow yg best!

jom g lagi!

5 comments:

✖₪ F A R H A N I ₪✖ said...

besauu gile perot pona tuuuuuuuuuuuu

eimah said...

wakakaka....ko melaram abs la kt sauna tuh eh...xpe nnt da nk dkt kawen kerap g lg bagus....pose ganti cpt nk dkt pose da nih

pestisid said...

ish comel anak nyeee.
coming soon baby ana la.

weh tau enggak adik aku mimpi aku dah beranak anak comel tau uols. harus ke mimpi camtu pdhal aku kawin pon belum

nusk said...

bestnye..fa bile nak survey brg kawen? haha nak ikott

Call me -fa- said...

to ani - hahahha....besa dh kan?kamu mesti tak sbr nk dpt ank sedare kan?

to imah - tgh berusaha berpose ganti neh

to lisa - amboi!dah smpi mimpi tuh.....cpt2 la kawen!!

to nusk - jom2....ade geng!tp tgu mgu yg sesuai dulu