Kesibukan yg sgt melampau!

Wednesday, April 15, 2009

Dimulakan dgn Bismillah....

Arini aku smpi lewat ke kelas.....kerana????AKU BGN LEWAT!!!!!!!!!hihihihhi...sukati je kan...
tp xpe....lecturer aku tu ok...so, msuk2 kelas.....aku kene duk kat depan...

wah!bukan kene denda tau!tp aku kene observe kwn2 dlm kelas yg sdg ade aktiviti...aku kan tercicir....huhuu....malu je dtg lmbat!



mlm td aku telah mendera Cik Reebellee utk menjahit lencana kat uniform Pandu Puteri coz aku ade Majlis Perlantikan Kepanduan kul 10 pg....tq to Reen! sorry la menyebabkan ko tido lmbt...

Ape yg aku bizinye skang????huhuhuu...noni, sila terangkan bagaimana kesibukan yg aku sdg alami skang......(hum, kalu balik umah noni....aku bz dgn tgk tv!huh)heheehehhe...umah noni selalu jd tempat persinggahan aku kalu aku stay up utk wat asgmnt!!!

Jadual skang:

- KKBI (Kerja kursus berasakan Ilmu) --------> ENGLISH, ILMU PENDIDIKAN, MATEMATIK, uweeekkkk!! tak tersenarai dibuatnye....

to noni --> sila jgn tido awal kalu aku dtg buat asgmnt kat umah ko...ko kene temankan aku stay up tau!

- KOT (kejohanan olahraga tahunan)....aku dlm umah BIRU...dr sekolah lg aku mmg umh BIRU...korg umah ape dulu????umah BIRU selalu kalah kat sek dulu...huhuhuh....adakah nasib yg same berulang di sini??no...no...no....aku akan membela maruah umah BIRU utk tahun neh (padahal aku lari 100m last sekali...kah kah kah)

Utk KOT neh....aku take part in Senam Aerobikn perbarisan Pandu Puteri.....



to imah, jiyah, ain , o-oi, mar---->> kome tak ngajak aku pun g kuale!




p/s: masa dan tenaga sgt2 lah di titik beratkan kpd mereka2 yg bergelar "pendidik".

7 comments:

eimah said...

kamu kn bz beh xsmpi ati nk ajak ari cuti pn mst ngn assgmnt....xpe next year ko mst da xde bnd2 nih da ko full time ngajo je jd senang ko join next meeting....harus ade ops tidak WAJIB next uear ok darling

pestisid said...

datangle tido umah aku pule. boleh peluk2. ahak ahakkkkkkkkkkkkk!

ReeBeLLe said...

wuhuu.. sian ko.. gile bz.. aku plak sampai mati kutu tatau nak watpe.. terrrlampau tak bz plak.. uhhuhu

agHoo said...

lenkali datang la lambat lagi..

nurmaiza said...

nyah...takutnyer jadi chekguuu....weii kamu musti ramai teman ngumpat kelas kan kan..

weiii cam aku tak kenai hang mmg dtg duk depan pon...tak kira la hang dtg lambat 2 jam pown...

maru said...

x ajak ko gie kuala satu hal, aku x join pun.aku just join dorg maser kat umh wa.tp kan.....
esoknyer 2 kitorg gie mandi teluk batik!!!! check out my blog on sunday 4 pics! hehehe sorry yang ni mmg x plan langsung.aku yg ttiba ajak dorg.dorg plak buat2 terpaksa kna ikut.ngee.

raficyber said...

klu ko nk ajak teman stay up. ajak ler aku. ko bg komik kat aku, xpun crita jepun or korea. confirm aku leh teman ko stay up. hehehe