Ipoh mali

Saturday, April 18, 2009

Mgu neh aku balik Ipoh...jumpe family...

* actually ade hal yg penting aku nk uruskan.....alhamdulillah...semuanya berjalan lancar.

Jumaat smlm maktab aku cuti coz cuti umum sukan tahunan.....tu yg gerak balik ipoh tuh...tp keje sek tetap tidak dilupakan....huhuhuhu....

adik2 aku plak tgh hepi je melayan internet dgn celcom broadband aku......laju gak acces kat umah neh nk compare speed kat hostel aku...mmg hampeh...bole menangis dibuatnye!!



p/s: korg watpe weekend ni?kalu korg free...bole tak tolong aku wat keje sekolah??

5 comments:

ReeBeLLe said...

tak freeee...

pestisid said...

kalau la keje skolah ko boleh mengurangkan lemak aku, aku stuju.
beb, aku ade interview proton la. wish me luck. tp mcm susah je nak dpt. Bullah pun dh 2x inteview lom dapat. aku ni lagi la.sapelah aku. dh la lemak sana sini. :( :(
aku rasa mase depan kelam je kat XXX. dah la PTD fail haha. tapi suke je fail PTD takyah aku jage hati mak aku lagi.

shy_wani said...

weih..hal ape yg nk kene setelkan tuh? (saje badan-sibuk skejap)..

byk ke keje skola? post aa kat s'pore..kalo rajin aku wat..kuikuikui

nasaoji said...

kerje sekolah...maner buley tolong2 ooo...tolong tny2 boley...

-fa- said...

to reen - huhu...tak free?tak bek tipu tau...aku tgk ko asyik online aje..hihiihi

to pest - camne interview ko??PTD bole cuba lagi ok..

to shy - hahahah...hal kete aku yg cumel itu...byk je nk kene repair...maklumla...kete buruks...

ko ape cer skang?kenduri ko bile shy?

to odah - aku tau ko mmg selalu free kn?