three different entry...

Friday, March 20, 2009

Tarikh: 15 March 2009
Hari: Ahad (Kg Paya Lintah,Kuala Kangsar)
Perkara: Kenduri Kahwen KHadijah (classmate MADID)

Tahniah sekali lagi to Ustazah Khadijah (ktorg panggil ustz ROCK!!!)yg telah selamat diijabkabulkn bersama suaminya...Izwan...org Johor. Jodoh dh sampai.....

Bersama wang hantaran


Kami sempat berposing slps majlis akad...dm surau pun bole buat jahat juge...ish ish

Ambil kesempatang!!!ramai jg kwn2 yg dh lame tak jumpe dtg...yg pasti semua tak kawen lagi....ade la ruang2 kosong utk kwn2 yg dh jadi bini org...huhuhuhu...korg...mase utk bersantai bersma kami sudah tak seperti dulu lg....

Inila Masjid Ubudiah....(masjid ni dpn sekolah aku je....sgt cantek bile wktu malam...Sultan Perak selalu solat kat sini...tp time raye je la kan...)


Bersama pengantin! di make over kan oleh cik o-oi!!!
**********************************************************************************

Tarikh: 19 March 2009
Hari: Thursday(Putrajaya)
Perkara: Hot Balloon Show at Putrajaya....(sempat lagi kalu korg nk pegi...smpi ahad)

aku dgn wajah yg pelik berbaur tertarik sewaktu tgk belon yg di bawah ini..........

belon GAJAH!!!hahahahha....kelako la tgk trunk dia

hum....belon cawan....MAI SECAWAN!!!sgt menarik...yela....takpenah tgk pun sblm neh

eh..eh...ade peacock ler!!!!



Ni namanye mengisi masa lapang yang mmg tak lapang langsung...aku tak sentuh langsung report SBE yg aku nk kene submit after cuti neh!!!!adoi laaaa

Esok nk gerak ke Penang...g kenduri kawen lagi.....best tau g kenduri kawen.NAJIB, tgu taw!
**********************************************************************************

Tarikh: 19 March 2009
Hari: Somewhere I Belongs......(kat M'sia lg la)
Perkara: Snap gamba 'awan yg terpilu'...

(pilu la....coz tak cantek pun gambo2 neh...rupanya aku baru tau ......nk amek gambo ni pun kene creatif ....kalu tak...m'bazir jela ade kamera mahei2)

area ptrjy

ish...ish...ish...aurat la tgk abg nek beskal neh pkai short....ya Ampun....

uiks!!!!no komen.....

dah nk malam dah neh....tak gheti2 nk balek ker????

Nota kaki - kpd kwn2 satyam yg tak bole nk surf blog kat opis....bersabarla...krn RUMAH KORG PUN ADE INTERNET JG KAN!!!!!hihihi....kasihanila aku yg tak de bekalan internet yg tetap neh..huhuhuhu

10 comments:

nasaoji said...

sedis tak dpt join time nikah tu...d ikat olh cik abe..huhuhu..

weh..aku yg duk kat pjaya pun., tak tau ader hot bloon show tu...

shy_wani said...

wah..
berjalan je keje ko ek..

nusk said...

weh tak ajak pon jenjalan putrajaya!

-fa- said...

to nasaoji - takpe2....tempat ko di sisi abe....

ha!ajak la along g tgk show tu!ari sabtu punye mebi best kot coz byk acara.

to shy - haahhaha....tu la psl...jln aje la kojenye...ni kan cuti sekolah...aku ambil kesempatang ler..

to nusk - sory la g...aku g pun terdesak..ajak dorg g sabtu ni tau.

LeLs said...

bukan men lagik..

budak skool cuti..ko pun cuti..

ni berkobar2 mao jadik cekgu nih..

hehe..~

saizulhafiz said...

ko suruh aro beli cmera leh ko jd model.hahaha

ReeBeLLe said...

ooOooo ini laa keje ko mase aku da tdo smalam yek.. ku pikirkan buat keje skola.. ghopenye bz hapdet yee..

Anonymous said...

lwpuk german chancellors itinerary worms literatures harsanyis ushered hkstss aspects raed
lolikneri havaqatsu

Anonymous said...

I know a site with answers to a theme interesting you.

Anonymous said...

Excuse, I can help nothing. But it is assured, that you will find the correct decision.