menyelam sambil minum air

Wednesday, January 28, 2009

aku masih lagi di xxx.....
itu maknanye aku masih lagi sedar diri ok!!

surat belum dihantar lagi...hum...tgk la...ujung bulan ni kot...
smg segalanya dipermudahkan olehNya....aku hanye mampu berdoa + bertawakkal

hari ini keje aku bace blog korg yg aku janji nk bace kan!wah!mcm2 aktiviti korg buat....bagus2....kalu takde aktiviti...busan la idup kita...

aku bercuti sempena Tahun Baru China....sbg ahli2 maktab se-Malaysia...kami diberi cuti selama 1 mgu....dlm mgu ni la aku nk selesaikan mane2 yg belum selesai...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Aku dan akram selamat smpi di s.k lebey kurang kul 10 mlm....condition kete aku dh bertambah baik after major servis kat ipoh....(kalu buat kat KL takde duit nk bayo....buat kat ipoh...ayah aku la yg kopak membayonye....derhaka kah aku??)....hahhaha...itu di kira berhutang...akan dibyr kemudian....biase la ank2 zaman skang.....betul tak??

so,mlm td aku menumpang kat umah noni...kat umah noni ade family dia jg...tp takpe..kami dah biase berjumpe....tapinye jumpe tak lame..coz dorg dah nk bertolak balik kedah arini....sempat la bersalaman pg td dgn mak, kak ida n wahida...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

aktiviti baru aku dah mula sejak 1 mgu yg lalu....jadual sgt padat....smpi tiap2 hari aku sakit kepala...cuace panas beb! tambah plak kene berjln....huh!mmg bole kurg berat bdn....

lecturer aku pun best2....ramai yg lelaki....maafla...aku takde gamba utk di tunjukkan....coz kamera aku yg cute itu ade pd amir...hum...mgu ni baru nk amik kot!(ish...aku nyampah kat nik redzal aswad yg tgh nyebok kat belakang aku ni!dr td duk ulang ape yg aku taip...)

okla....setakat ini shj entry aku utk hari ni....esok "mebi" ade kot...(kalu aku rajin...nnnnnn...kalu takde org ngaco mcm td!)...sekian


Nota kaki - nik redzal tgh angau rindu kat gf dia nun jauh di sane....tu yg dia ngaco aku ni....hihihihihi....dia tgh cari bini num 2!ade ke org nak??????

11 comments:

Nix said...

ye aku tgh cari calon bini no 2 :D

Call me -fa- said...

ade yg sudi ke???sila la contact aku....

aku bole jd org tgh!....itu pun kalu ade la....hihihih

saizulhafiz said...

ko mesti tunggu gaji masuk dulu kan cikgu???

LeLs said...

padanlah aku tgk ko sibuk meng-komen org nye blog..

duk memiaq jugak..

ade masa sungguh cih reha nih mengupdate+mengkomen blog..

lupa korg cuti..hehe...

cuti tapi pergi keje..hmm..bagus2..

p/s : ke duk cek gaji nih..??

ngeh ngeh..

Hafizzul Kamarudin said...

yoe cakap kat aku minggu lepas 2 org budak odc dia (yasmin ngan pritima) resign bagi notis 24jam je..dia cakap hr bgtau skrg x yah bagi 2 bulan notis..24 jam je..x tau la betul ke idak

ReeBeLLe said...

hahah.. tegelak aku bace psl niki kaco ko.. hahah bole imagine cemane dia ulang ape ko taip..

hahaha.. dia rindu kat ko la tu.. da lame tak jumpe kan..

eimah said...

bagus2....aku rindu nk bc blog ko...hahahahha...xpe penat skrg after nih sure senang percaye la....

apakejadahnya said...

rehah...aku dah ada blog.......huhuhuhuhuhu

@naBest said...

fa! i mishhh u!!!!

Call me -fa- said...

arini baru nk prepare "love letter"....huhuhu...nk google je kot.

esok baru nk pos....nk tgu gaji??mebi kot...coz takde duit nk belanje dah....tp kene la berkorban skit

time beberapa hari ni je la kot nk hapdet blognye.....esok luse...entah ade ke tak connectionnye....

byk keje nk kene siapkan...tp aku masih lg belum jumpe cik mahmood!!!adeh

Anonymous said...

google seo seo guy backlinks anchor text backlinks