ape ke jadahnye....

Thursday, January 29, 2009


arini aku g berjumpe seorg budak yg sgt sengal!! gamba di atas adalah gmba pintu opis dia...
aku plan nk letak gamba ko daus...tp ko tak cukup hensem la....

nti visitor2 blog aku trauma bile tgk muka kau....abis la blog aku...takde org visit nti...hihihihih

ha!!ni aku siap tolong promote ko pnye opis yg tak brape best n ko punye blog skali!
daus - http://apajadahnya.blogspot.com/


aku dtg opis ko nk mintak tolong cop2....tapi aku di suruh meng"edit" layout blog dia....hum...layan kan aje...takpe...sharing2 knowledge kan...so,dh ramai ke visitor blog ko??
aku dah jd "pengikut" ko kan???


ape2 pun...tq ye coz tolong cop2 kan borg aku...kalu ko tak cop...sape la yg sanggup tolong aku....




Nota kaki - sape yg nk dptkan cop certified true copy....bole la berjumpe dgn Encik ini.

10 comments:

@PaKejaDahNyEr said...

hampeh punya rehah..nih yang tak brapa nak bnci ni..malu haku....yang td ko pakai baju ojau napa..kan dah kene gosip...camplessss

eimah said...

ooo mamat nih ble cop2 eh...aku nk mntk cop mohor ble???ekekekekke

saizulhafiz said...

apakah maksud entry kali ni...

nusk said...

huh mamat nih nyombong pas bukak pose kat putrajaya ri tuh tah mane ilang...baguih le ko taruh cite dia at least aku tau yg dia idop lagi.. keh keh jgn marah ye encik

@PaKejaDahNyEr said...

aku idop lagi...idup dalam buangan.....oh ya..selamat pagi chekgu

~~Noli said...

owh ade kwn cam nama tersebut..tp panggil ikan paus jer..erkk!

Call me -fa- said...

to daus - gossip ke?malangnye aku kene gosip dgn ko...amatla tak sesuai!

to eimah - ko nk cop sirim pun dia bole bagi!

to saizul - apekejadahnye is equal to the blog's url for 1 of my friend.he is the one who always making trouble to anybody.

to nusk - mamat ni tak sombong...dia dah insaf...tu yg aku g jumpe dia....tp dia tak nk pun jumpe aku...erk!mmg betul la dia sombong!!aku sokong!

to noli - ikan paus??hahhahhah...kesian dia...tp kwn aku ni org panggil nama bapak dia terus...nama asal dah tak wujud.

@PaKejaDahNyEr said...

bestnya bercutii dikala orang lain bekerja....

maru said...

wei ko gie mintak cop dier? x kna reject ker borg2 ko tue.hahahahaha

thanx beh coz bg isu tuk aku kutuk dier.daus nie nyombong sejak 2menjak jadi N41 tuh.

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室