tertinggal....

Monday, December 22, 2008

mlm td aku n noni tertinggal kunci umah kat dlm umah okkk!!

adeh...mcm mane la semua ni bole terjadi...selalunya mmg bwk kunci ke mane2...tapi smlm dua2 lupe nk bwk kunci...hahhahha....

maka misi mengobek pintu bermula..guna jj card la..medical kad TM noni la....lesen la...semua tak berjaya....

ktorg pun kol afni tnye ape solution...solutionnye...noni g amik afni kat umah dia...malangnye afni jg tak berjaya...tp tq coz sudi tlg kami...

misi seterusnya...cr tempat utk bermlm...afni n imah yg disayangi telah dgn baik hatinye mengoffer ktorg tido umah dorg...uhhhhhhh.....syukur2....tq ek korg....

pissttt...ade org tu pkai bj pinjam coz arini dia ade presentation....hihihihiihhhi
aku plak....pakai bj smlm la...takkan tak nk pkai bj plak!layan je la...

dan skang aku dh ade kat opis....semua pelik aku dtg awal(coz aku tumpang noni...dorg kan masuk opis awal...)


Nota kaki - kene jmpe owner nk amik kunci spare....moralnye...len kali gantung kunci kat leher spy tak tertinggal kat memane...hahhahah....

13 comments:

M@YaZ said...

haha .. dawei pakai baju semalam .. :p ..

tukar kunci pintu .. buat cak kunci opis. Tounch, pastu baca thumb print .. baru leh masuk. leh simpan kad dalam walet :p

~~Noli said...

hahahha..
boley byg muker korang yg cam kelam kabut tp gelak besarrr..
haha..

tp cian wehh..

fad said...

kesian reha..knp xmintak tlg fad bk pintu rmh..

saizulhafiz said...

smlm misi myepak pintu xberjaya jgak ek???...huhu salah srikanda yg dtg tu

nhusna said...

ehem ehem..perli i nmpk..masuk opis sumer tanyer.."baju baru ke??"
n Noni jwb.."ha'ah, tp bole pki ari ni jer"..ngahaha

pestisid said...

kes kunci aku lagi hazab.bace la blog aku kalau rajin sgt.penuh dgn kejadian2 malang.tp panjang aa entry tu.

ViNiL said...

heheh cian2 (^_^)

wana said...

kui..kui..ciannya dia,awat che' dok ingat sapa la tu,reha senang2 kan x yah kunci umah boleh...;p

Call me -fa- said...

hahhaha....kpd semua...

misi membuka pintu telah berjaya...
hasil pegi amik kunci spare dr owner..hihihi...selamat masuk umah dan tido dgn aman...

fad said...

alhmdullah...reha n kwn2 dh leh masuk rumah blk..riso da penceroboh dalaman..hati2 n be ware lain kali..

P/s:..wt kunci duplicate n simpan dlm kete next time tau..

nasaoji said...

huahuahuahuaha....ko taruk je kunci spare kat lam keto.. ;)

fatinhakimah said...

hehe xdpt bayang mcm mane k'adaan kamu mase tu. tp ape2 pun kamu mest boleh ketawa lg kan :p

ade2 je kamu ni beha hahaha

mr.fadzil said...

salam
view my blog

http://fadzilrusli.blogspot.com/