no photoshop2 okk

Friday, November 21, 2008

amboi amboi amboi....en apitto telah mengatakan bhw saya suka ber posing maut di kala gmba sy di snap??benarkah??? itu meeeeemaaang benar!!kah kah kah...tp selalu kene sound dgn 'customer cerewet' coz nmpk over...mmg over pun...!okkkk

dier 1 and dier 2,kita kan belaja dr program season ANTM kat tv... on how to POSE very2 well!!hahahha

tag kali ni ttg gmba segera!!wah menariks lol...jom tgk syarat2nye--->

1. Take a recent picture of yourself OR take a picture of yourself right now.

2. Don't change your clothes, don't fix your hair... just take a picture.

3. Post that picture with NO editing.

4. Post these instructions with your picture.

5. Tag people to do this.


hihihihihhihihi

fyi...aku baru sampai ofis xxx after kuar lunch td...aku balik umah kms barang nk g umah enduri dier 1 kat gerik mlm td..tp aku bantai tido dr kul 2 smpi kul 3 lbh..hasilnye kul 4 baru masuk balik ni....

aku dapati cik pest n cik rebel tiada di cubic anda....kemanakah mereka???jwb2

* aku bace recent komen entry aku dan di dapati en apitto suh aku buka page dia coz i was tagged by him...hum..ok
* terus aku capai camera samsung (pink-nama baru) and ask the camera to snap my pic...wah!! aku letak pinky kat atas mug tepi tu and ready....10 second.....5,4,3,2,1.....klik!!


tadaaaaa!!!!inilah recent pic aku...

nmpk tak laptop aku yg sdg meng'view' blog site...heheheh...nk buat new post la wkt neh...kah kah kah

mmg aku tak tukar ape2 pun pd physical appearence...cantek kan tudung aku??hihihiih...rambut tak de arr nk di fix coz aku paki tudung...mau sawan en.mahmood kat depan aku ni kalu tgk aku tetiba buka tudung....!!huh!dosa.

korg perasan tak 3 jari aku yg kiut tuh??kalu tak perasan buat2 perasan okkk....
heheheh...jari ku ber "inai"..ni kerana semangat dier 1 nk kawen la neh...kat umah tu ada henna yg cecair tuh...hum..dier 2 la yg rajin pakai kan tuk aku..tq dier 2

3. Post that picture with NO editing.- aku dh post kat atas tuh! dan takde kesan edit2 okkk

4. Post these instructions with your picture. - erk!!dah buat jg.

aku nk tag org lain gaks....

1) list2 nama dak MADID (wa,nusk,eimah,od,o-oi)dlm blog aku - korg syg aku kan??so buat tag ini ekkk...hihihi

2) "customer cerewet" - silakan la...ala..tak lame pun...kejap aje....jgn post gamba tak senonoh udah le...letak la gamba baru lps solat ke...huhuuuu...sejuk skit mata memandang

3) dier 1 and dier 2 jugak!!!!hehhehehhe...buat ek...luv uols...

8 comments:

nusk said...

tag amende? idok reti aku

siti norharina said...

aku declare cuti arini.. tu psl aku tade..huhuhu

saizulhafiz said...

hahaha...cet muka control je reha.dh la side tepi

pestisid said...

eleeeh.kate tanak expose rupe paras.cittt.

eimah said...

btoi gyah aku pn idok le gheti..beh ghope mane?

Call me -fa- said...

to nusk & eimah - kome buat le menda yg same mcm aku buat..tp version kome la taw

to siti - siti??uweekkk...kau declare cuti??bile plak pangkat ko naik jd bos neh?

to apit - control ke?takde la...tu yg paling cun.

to cikpest - expose sekali sekala

nhusna said...

dier 3 mmg suker tag dier 2 kn??ok la..di sbbkn dier 2 ni syg sama dier 3, dier 2 akn buat..tgguuuuuu

Call me -fa- said...

ok ok...tp manenye???dh lame i tgu entry tag u taw!