long journey

Friday, November 21, 2008

huh!!menghela nafas panjang...(panjang2 tu sendawa la!!)

bole dikatekan sepanjang mgu ni aku dtg opis awal dan mengusung beg laptop seperti pekerja2 ATOS...SHELL...yg sibuk dgn proj...tp aku??ade proj lain la...

dan yg terkini 'mac notebook' telah di pertontonkan kpd ktorg...pergh!!bakal puan kita yg bw..katenye special gift..mak aii...kayo nye ekau..

oleh kerana byk proj...maka tertangguhla sessi utk ANTM,GG_s2,DH_s5and movi2 di opis ni...kantoi..
so arini mmg nk tgk okk!aku stop jap buat extra proj coz dpt customer yg sgt cerewet...adeh...nasib baiklah mr juai dpt bersabo dan mendesign dgn baiknye!!fuh!hasilnye...

*********************************

umah aku skang ni dh berkurang ahli....sob sob sob...terase gak sunyinye...dier1 telah pun mengemas brg2nye..tp tak angkat lg ke rumah bakal suaminye...esok adalah hari yg bersejarah buat dier1...congrats from me...dier1 kate pelamin kat umah dah siap...cmne la agaknye....

dlm jam 9mlm ni aku dan kwn2 yg lain akan memulakan perjalanan ke Grik...
janji berkumpul di putrajy sentral coz tgu cik huda dr damansara....
then janji nk jumpe sebuah lg kereta di hentian sg buluh coz dorg dr gombak..

dan smlm aku dah repair lampu depan...tp tak pam tyr lg..alamak!!lupe2.
nk g basuh kete...skang kan musim ujan...lps balik nti la baru basuh ek.
cik if-else dah ade plan utk ktorg pd hari ahad nti slps ke rumah dier1...so just wait and see...

Nota kaki - pray for my safety journey. nk jmpe adik aku kat mane2 hentian kat utara coz nk amik baju kurung yg akan dipakai esok together with hadiah kawen utk dier1 yg pn mariam sediakan..

7 comments:

ReeBeLLe said...

alaaa..igtkan dpt join ramai2 gi grik ni.. tp tuka plan la plak.. anyway.. have fun uolss.. n CONGRATS to ana kekaseh aizat.. :D

Call me -fa- said...

xpe2...xdpt join mgu ni mgu dpn bole jg...pengantin yg same...hihihi

saizulhafiz said...

aku tag ko...sila buat ek..sila ke page aku.tq

wa said...

beh!! korang gerak mlm ni ke? trus ke grik ke? oo..so esok aku jmp kamu kt grik terus ke? ingt nk konvoi skalik esok.. aku balik kuale mlm ni jgak.. insyaAllah..

agHoo said...

isk isk isk..client mn yg cerewet sgt tuh??

eimah said...

take care...jgn laju2..kalo ngntk bnti kite minm dl hehehe...bwk spare air byk ek...nset pastikn bateri pnh...

Call me -fa- said...

to apit - erk!!jap jap aku tgk page kau

to wa - aku gerak mlm ni dgn dak2 ict len..ok jmpe sok kat kenduri gerik okk

to mashi - erm...sape ek...erm...ade la...ade ade...ade la orgnye

to eimah - aku bwk kete aku...dh tido kejap td.nset pung aku udah cas...tq dear