Hari Ini dalam sejarah

Friday, October 17, 2008

Apekah sejarah itu??

- 1st time aku g tide kat suro...adeh...ape nk jadi la...mcm mane la nk berkat keje...tak penah wat keje cmni...sbb surau ni sejuk..tp td aku memberanikan diri utk tido...hah..after 2 jam aku tido..terus siap2 pkai tdung n g toilet....tak tahan wei..aku ni mmg tak tahan sejuk...tido kat umah pun tak pkai kipas..bole sep letrik tau...sbb tu bil letrik umah kami murah dn berpatutan setiap bulan krn adanya org seperti aku yg pandai berjimat....hahahhaha...(padahal takut nk g toilet mlm2)

- 1st time aku, lisa, reen n kak ijan...telah melakukan sesuatu dlm LIF stor cs...teeeeeetttt!!ini 18sx okk! terserempak dgn makcik cleaner kat situ ...(tp kami senyum2 kambing aje..padahal dia dengo kami duk menjerit!)...yg pasti...lisa ternoda...wah!

- 1st time print map negeri Melaka...knp??sebab esok aku,noni,ana n ifah nk g ke sane...tentatif prog telah di plan oleh miss noni...maaf la noni...aku bru nk print neh sebenarnye...ape2 pun...esok tetap ke sane okkk!!

- Lagi?? 1st time aku meng'register' kan diri dlm facebook...wei,ade je mase ko ek nk buat menda2 ni??mmg arr ade mase...krn mase itu emas...so manfaatkan lah selagi ade mase..padahal org lain dah join FB ni bertahun2 yg lalu...ramai aku jmpe kat situ esp kwn2 uia..my beloved lecturers and budak2 umah aku....ceh..takde org lain ke??aku nk cari geng2 sekolah aku jgk sebenanye..somoga aku berjaya...

NOta kaki:: itulah senarai sejarah aku hari ini...inilah caraku!!!

-

7 comments:

r.e.e.b.e.l.l.e said...

huih..cite dlm lift? ni da mcm scandal dlm lift jek...nasib baik aku berjaye menyelamatkan diri...hhuhu

agHoo said...

aku bwh umor..
bwh 18 plzzz do not enter dis room..



lucah..lucah..

nhusna said...

pnjgnyer sejarah idup kamu ye..yg pasti noni n ana akn sentiasa ada dlm sejarah kamu..ngeh ngeh ngeh

-reha- said...

To rina:: ko rase selamat ke utk hari2 yg berikutnyeeee???hehehehe(gelak jahat)

To arif:: fyi...blog aku ni sah utk org yg akil baligh dan sewaktu dengannnye?kalu ko rase dh akil baligh so...bole la bace okkk.

To noni:: huuhuhu....2 hari lps telah tercipta sejarah jg...dan kamu termasuk dlm kisah sejarah itu...check it out later okk.

LeLs said...

add aku dalam facebook eh..

lailashikeen@gmail.com

pestisid said...

cisssss! nape aku x prasan kisah aku ternoda ade ni?pdhal aku yakin aku dh bace entry nih.alaaaaaaaaa..aku pon same dh PUAS menodai kau!

-reha- said...

To lela:: ok ok..nti i add ekk..skang tgh meng'explore' nk guna semua application dlm tuh

To lisa:: i tak rela!!!!tak rela!!gediks tak?