MADID 97-99-2001

Monday, September 22, 2008

Smlm bertarikh 21/9/08..aku dijemput oleh Najiyyah(organizer tak berbayar) utk brbuka pose bersame2 dgn kwn2 sek..lupe nk inform..sek aku namanye Madrasah Idrisiah Kuala kangsar,Peghok...okk..sekolah aku dr f1 - f5.sekolah agama TAU!...tp aku antara produk yg tak berape mjadi la kan..haha.so smlm gathering bertempat di tmn equasterian  Ptrjaya area PICC.fauzan yg suggest buat kat situ setelah kami tidak berjaya membooking Restoran Nelayan n Flaming..sedey la xdpt g Restoran Nelayan..huhu...ini adalah di antara kwn aku yg dtg...dak pompuan sikit aje yg dtg compared to dak laki2..maklumla...memasing udah ade tangungjwb..(aku tak bertanggungjwb ke?wah!)
ktorg berkumpul kat area masjid putraya.then fauzan dtg jemput ktorg ke tempat berbuka tersebut.mkanan kat sane kira ok je..tp yg penting dpt berkumpul dgn kwn2 semua.majority dh keje..ade yg still study kat local univ and also ade yg study kat jepun tgh bercuti.
okk...after berbuka ktorg solat2 then dorg ajak main bowling kat alamanda..pergh!(bukannye nk g terawih!ceh).hah!main bowling??aku dh sound awal2..sape yg group dgn aku konpem kalah..so jgn nk salah kan ibu mengandung okkk...maka permainan pun bermula...uya tak main coz dia pkai skit..tp nadia main bedal aje..dia pun pkai skit gak,tp elok aje baling bola tuh...hahaha.mane yg terror tu terror bebeno...adeh...iffat,adi,eksan adalah antara top scorer..aku??hampeh la kan..dorg declare aku sbg pemenang "gaya" terbaik!!kahkahkah.yg pasti aku udah sakit2 lengan...hah..siapla noni n ana...aku nk suh dorg jd tukang urut...BERGAMBA??itu sudah pasti...nilah ktorg yg udah penat ber bowling...
Footnote--> balik lewat gile smlm...coz hantr daus n huda balik umah dorg.bile dh lewat...mestila takut nk balik..huhu..(takut gara2 tengok 'kekasihku seru').

6 comments:

pestisid said...

adik manje la wey.walllaah wey dh berblogging pulekkkk

Anonymous said...

waaa... reha pun dah ade blog..
kene bace nih.. kehkehkeh

-reha- said...

To pestisid::hahhaha...sj aje menggatal.tgh xbz kan...

To anonymous::siapakah ini?kalu ade mase singgah la blog aku yg tak berape best nih...

Anonymous said...

sapekah aku??
akulah secret admire ko reha.. huhu

Hafeeny said...

juz nak tinggalkan foot print..iff@h waz here!! lalalla~..welcome to da club..

agHoo said...

wuo...hebat2