Mr & Mrs Alias's Family

Saturday, October 11, 2008



my beloved parents
 tanpa mereka siapalah aku di muka bumi ini...


yg 4 org berdiri megah kat belakang---->> fasihah,akram,azmir,aku!
yang duduk relax aje kat depan tu ---->> ayah,farhanah,mak


KAMI lagik!!


we're all siblings....adik,akram,aku,amir n ana!!!
pe'el tiap2 org mmg berbeza kan dlm setiap family....akram ni adik aku yg paling nakal...suka sgt usik org..kdg2 mak aku pun jd mangsa jgk..keras kepala pun dia jgk la..eh,aku pun keras kpl jgk rasenye...hehehe...ade mase2 tertentu aje la tp..erm..nti la aku update entry ttg family plak ekk..

5 comments:

-reha- said...

adeh...aku mls nk letak word verification tu...rumit aje nk taip

nazrahku said...

bole disable la reha word verification tu...
reha, napekah kamu & fasihah warna pink bukan warna biru? hehe..

-reha- said...

huhu...kami takde warna tema mcm family ana...heheheh..

maybe taun depan baru nk buat.
sebenonya ktorg yg pompuan akan pkai warna pink..tp adik aku yg ana tu nk pkai same ngan mak aku...itu yg jd tak seragam....alkesaaahhh

fio said...

comel la adik adik kamu. menarik wah wah. kakak dier cm bese no komengg haha

-reha- said...

hahhahaha....
ika ke neh??

bukan aku lagi cumel ke?
mungkin kerana masalah cuace di malaysia ni yg buat wajah aku berubah..ngeh ngeh ngeh